DOLTCINI-VAN ASSCHE DEVELOPMENT TEAM

wordt de nieuwe naam van ons opleidingsteam

Doltcini – Van Assche Development Team

Vanaf volgend jaar zal onze opleidingsploeg ook twee eigen hoofdsponsors hebben: Doltcini Sportswear en Van Assche Recycling & Trading. Doltcini Sportswear is al sinds de oprichting van het team onze trouwe kledingsponsor. Volgend jaar zet Doltcini een stap hogerop en wordt het naast kledingsponsor ook mede-hoofdsponsor en eerste naamsponsor van het Doltcini – Van Assche Development Team. Van Assche Recycling & Trading maakte dan weer enkele jaren geleden deel uit van het Sengers Ladies Cycling Team, eveneens een team dat door Marc Bracke geleid werd. Zij worden de tweede naamsponsor van het Development team.

Doltcini Sportswear

Kledingproducent Doltcini Sportswear is een firma die gespecialiseerd is in het sublimeren en produceren van sportkledij. In België kan je terecht in hun winkel in Herzele, waar je hun volledige assortiment terugvindt en jouw eigen Doltcini-outfit kan kopen. Daarnaast kan je ook terecht in hun online webshop e-doltcini.com.

Met meer dan 25 jaar ervaring streeft Doltcini vooral naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast streven ze ernaar om ten alle tijde de wensen van hun klanten zo goed mogelijk te vervullen en de clubs waar nodig bij te staan zodat alles zo goed en vlot mogelijk verloopt. Door hun eigen productie in Europa staat Doltcini steeds garant voor uitstekende kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid.

“Het dameswielrennen zit in de lift, dat is duidelijk. Als producent van wielerkledij kunnen we dan natuurlijk niet achter blijven. De markt van de dameskleding blijft maar groeien, en dankzij onze betrokkenheid bij de wielerploegen van Marc Bracke kunnen we steeds innoveren om zo ook al onze vrouwelijke klanten de beste kwaliteit aan te bieden. Daarnaast merken we dat veel vrouwelijke klanten onze steun binnen het dameswielrennen waarderen.”, aldus Edwig Liedts – zaakvoerder Doltcini.

Van Assche Recycling & Trading

Het bedrijf Van Assche Recycling & Trading bvba is een familiebedrijf, reeds de derde generatie. Het bedrijf is gevestigd in Dendermonde. Van Assche Recycling & Trading recyleert papier en karton op een milieuvriendelijke manier en is een erkend Val-I-Pac operator. Ze hebben een eigen containerdienst en plaatsen containers voor het ophalen van papier- en kartonafval over gans België, dit zowel bij bedrijven, verenigingen als particulieren. U kan ook bij Van Assche Recycling & Trading terecht om jouw eigen papier en karton aan te leveren.

Serge Van Assche: “Door mede-naamsponsor te worden van het Doltcini – Van Assche development team willen wij meer naamsbekendheid creëren voor ons bedrijf. Daarnaast zal onze dochter volgend seizoen ook deel uitmaken van dit team, wat ons helemaal overtuigde om mede-hoofdsponsor te worden. In het verleden waren wij met een andere vennootschap (Vahatrans) reeds sponsor van wielerploeg Sengers Ladies Cycling team, eveneens een team waarbij Marc Bracke aan het hoofd stond.”

Acht rensters

Het Doltcini – Van Assche Development team zal volgend jaar bestaan uit acht rensters. Met 2e jaars juniores Shari Bossuyt en Noä Jansen zijn er twee rensters die bij het team blijven. Zij krijgen het gezelschap van 2e jaars juniore Hanne Rasschaert en 1e jaars juniores Nele Van Assche, Luna Renders, Jade Lenaers, Justine Vromanne en Tessa Zwaenepoel.

Pin It on Pinterest